EN | BM

Jenama Kami

KLIK GAMBAR UNTUK MATLUMAT LANJUT

Herschel 1800
 
Herschel1800 Glass adalah jenama dari Jerman. Perkataan yang bermaksud "DEUTSCHE KUHLGLASTECHNOLOGIE" adalah Teknologi Kaca Penyejuk Jerman.
 
Kelebihan kaca Herschel1800 kami:
 
- Kaca Herschel1800 kami dapat mengurangkan haba dan menyejukkan persekitaran di sekitarnya. Biasanya, haba dihasilkan oleh inframerah, jika kita menggunakan kaca biasa, suhu di sekitarnya akan sangat tinggi. Sekiranya anda menggunakan Herschel1800 Glass, kerana Herschel1800 Glass kami dapat menyerap 95% inframerah, maka panasnya akan berkurang.
 
- Menggunakan kaca Herschel1800 kami juga dapat menjimatkan lebih banyak tenaga dan meningkatkan keselamatan. Ini kerana ketika menggunakan Herschel1800 Glass, persekitaran di sekitarnya akan menjadi sejuk, dan tidak perlu menghidupkan penghawa dingin untuk waktu yang lama, dan kulit kita tidak akan terkena INFRARED. Sekiranya anda menggunakan cermin biasa, sekelilingnya akan sangat panas, kami akan menghidupkan penghawa dingin untuk waktu yang lama, dan kerana kaca biasa tidak dapat menolak terlalu banyak inframerah, kulit kita akan terkena inframerah.

ALUMI
 
Jenama ALUMI ini memberi tumpuan kepada penjualan Aluminium Louvres, Aluminium Tingkap, dan Aluminium Pintu Gelangsar.
 
KELEBIHAN ALUMI:
 
- Aluminium mempunyai lapisan oksida pelindung, yang secara semula jadi melindunginya dari kakisan. Ini adalah kelebihan besar untuk mana-mana bangunan. Sekiranya anda ingin merancang bangunan yang akan bertahan selama beberapa dekad, aluminium louvre adalah pilihan yang ideal.
 
- Aluminium dapat dibentuk dengan mudah, jadi kemungkinan reka bentuk anda hampir tidak terbatas, dan kerana kekuatannya, mereka dapat menyokong plat kaca besar.
 
- Pintu gelangsar aluminium juga mempunyai kelebihan untuk membiarkan pencahayaan semula jadi dan memberikan operasi yang lancar. Pintu gelangsar aluminium beroperasi dengan cepat dan tidak memerlukan ruang kerana anda hanya perlu menolak daun pintu ke satu sisi. Reka bentuk ini memastikan bahawa dua ruang dapat dihubungkan dengan lancar untuk mewujudkan kawasan yang luas.
 

SGR PVB FILM. LAMINATED GLASS
 
SGR merujuk kepada SUNSTOP GLASS ROOFING, jenama itu berasal dari Jepun. Jenama ini memberi tumpuan kepada penjualan kaca berlapis.
 
KELEBIHAN SGR PVB FILM. LAMINATED GLASS
 
- Aplikasi filem PVB yang paling penting adalah kaca keselamatan berlapis untuk rumah. Filem PVB juga dapat digunakan sebagai kaca keselamatan berlapis dalam industri pembinaan, dan dalam industri fotovoltaik untuk meningkatkan daya tahan jangka panjang modul sel suria.
 
- SGR PVB FILM. LAMINATED GLASS kami telah lama digunakan dan ia tidak akan berubah warna.
 
- SGR PVB FILM. LAMINATED GLASS kami mempunyai jaminan seumur hidup.


Tukar ke versi mobile